Welkom op mijn blog.Ik zal proberen regelmatig te vertellen waar ik mee bezig ben.

Lees en geniet mee en laat weten wat je ervan vind.maandag 17 juni 2013

ik ben er nog wel.....Maar als ik kijk hoelang geleden het is dat ik een berichtje heb geplaatst? Dan vraag ik me af of ik me ook moet voorstellen.

Nu is het niet zo dat ik niets gedaan heb. In tegendeel. Ik ben juist enorm druk geweest met heel veel dingen, de rook kwam af en toe uit m’n naaimachine, maar niet met quilten.

Veel van de dingen die ik de laatste tijd heb gedaan hebben te maken met kleding maken. Maar ik wil jullie niet aldoor lastig vallen met mijn kledingstukken. Daarom heb ik een andere blog op gestart waar ik mijn kleding en andere werkstukken die niet met quilten te maken hebben kan plaatsen. Voor wie het leuk vind, neem eens een kijkje op acastellemaakhetzelf.blogspot.nl.  En ook op het Berninablog verschijnen regelmatig ontwerpen van mij.

En quilten……? Gelukkig is er nog de ArtQuiltGroepOost. Op onze laatste bijeenkomst voor de zomer hebben we een erg leuke techniek geleerd. Iets met vierkantjes, doorsnijden en bloemen. Aart heeft er een leuke uitleg van gegeven. En daar ben ik dan ook al druk mee bezig. Maar omdat ik altijd moeite heb om iets precies na te doen, wil ik het weer net iets anders. En juist dat uit proberen van ‘net iets anders’ dat kost nu eenmaal veel tijd. Maar leuk is het wel.

Mijn resultaat tot nu toe zijn net mislukte paddenstoelen. Maar het gaat goed komen!


En dan was er afgelopen periode nog een mailtje van Kathinca (blog Quilt en Zootje). Met de vraag hoe het met mijn kippen was? Of eigenlijk zijn het hanen maar dat doet er even niet toe.

Nou mijn kippen, de zielige 2 van de 12 blokken, zaten (of eigenlijk lagen) ergens op een stapeltje. Ze zijn echt heel mooi. Ik heb ook trouw vorig jaar iedere maand de blok gedownload maar maken……?

Gelukkig lagen de kippen bij haar ook nog naast de stok. En daarom hebben we besloten nu in rap tempo de resterende blokken te maken.

En hier al het eerste resultaat!!!!!!!


8 opmerkingen:

kom we gaan slingers ophangen zei

Wauw Janneke! Die kip en die haan, práchtig!

Hannie de Beer zei

Fijn, om weer van je te horen en lezen! Prachtige tas en super jas, zag ik op het Berninablog!
Ook je tuniek is een bijzonder ontwerp,

Ineke zei

Leuk weer iets van je te horen. En nee, je hebt zeker niet stil gezeten.

Nienke zei

Superdruk ben je, en er mag stoom uit je machine komen, het resultaat is er ook naar! Niks afgeraffeld, alles perfect afgewerkt, petje af.

Jo Huijsman zei

leuk Janneke om weer eens wat van je te lezen. Ik probeer van de bloemen van AQGO ook iets creatiefs te maken.

Kathinca zei

woeiiii 3 spetterende kippen/hanen en nog doorgepit/gequilt ook nog! Volgende week meer? Zo snel kan ik niet maar er gaat zeker wat gebeuren! Tot mails :D

christina zei

en ook nog blog van de week van het gilde> Super!

Dineke zei

Wat leuk om nog een blog met de kippen te zien. Ik ben er ook dit voorjaar mee begonnen. Maar die van mij zitten ook even op stok deze vakantie periode.