Welkom op mijn blog.Ik zal proberen regelmatig te vertellen waar ik mee bezig ben.

Lees en geniet mee en laat weten wat je ervan vind.dinsdag 3 januari 2012

een nieuw jaarEen nieuw jaar ligt voor ons. Een nieuw jaar vol goede voornemens en vol met creatieve plannen. Dit is voor het eerst dat ik op dit blog een nieuw jaar begin. Allemaal lege blog pagina’s die ik hoop te gaan vullen met creativiteit.

Tijdens de overgang van het oude jaar naar het nieuwe stond ik midden in het bos bij een vuurkorf en rondom ons een kring van caravans en enkele tenten. Samen met lieve familie en campinggasten. Met een mooie vuurpijl schoten we het nieuwe jaar in.

Toch had ik een beetje moeite het nieuwe jaar te beginnen. Aan het eind van het vorige jaar ontstond voor mij een vervelende, onzekere situatie die ik mee moest nemen naar dit nieuwe jaar. Graag had ik dat in het oude jaar gelaten. En nu dit nieuwe jaar te starten met lege bladzijden in mijn agenda. Helaas staan er al weer afspraken in.

Maar gelukkig staan er ook leuke afspraken in! Zoals de bijeenkomst van de artquilt-groep Oost. Ons gezamenlijk voornemen was een werkstukje te maken met de techniek van de vorige bijeenkomst. Dus iets doen met transferverf.

Ik denk niet dat mijn werkstukje af komt maar…. Ik heb ook niet helemaal stil gezeten! Ik heb transferverf gekocht, dat is al één ding. Ik heb ook al een paar bladzijden geverfd, dat is twee. En ik heb ook al verder geëxperimenteerd met transferverf en fleece.


Wat ik ook de afgelopen periode veel heb gedaan is werken aan mijn VariaHex. Ik ben vorige jaar begonnen aan het bom project van QuiltenZo. En nu nadert het einde van het maken van de blokken. 


Omdat ik nogal nieuwsgierig ben aan gelegd heb ik natuurlijk al een aantal voorzien van tussen stukken en……


uiteraard een deel aan elkaar gemaakt!


Kleurrijk, zo wil ik graag dit nieuwe jaar beginnen, ondanks dat voor mij de kleuren af en toe wat vervagen, en kleurrijk hoop ik dit jaar dit blog te vullen.

En voor iedereen, een kleurrijk 2012 gewenst!

Janneke

7 opmerkingen:

Aart zei

Ik wens je een kleurrijk nieuwjaar toe! Je bent al goed begonnen met de variahexen, de kleuren spatten hier van het scherm af. Tot binnenkort en werk maar lekker door aan je transferverf werkjes.
http://quiltaart.blogspot.com

Hannie de Beer zei

Ik wens je ook een kleurrijk jaar toe. Leuk zoals je bezig bent met de variahexen en prachtige transferverf proefjes! Laten we hopen dat jaar ook kleurrijk en minder onzeker voor je verloopt. Groetjes Hannie

Dea zei

Ik wens jou ook een kleurrijk jaar, met minder onzekerheden.
In dit logje laat je in ieder geval al prachtige kleuren zien. Dat proefje met de fleece vind ik erg mooi!

Liesbeth Wessels zei

Goed hoor, dit begin hier! Kleurrijke hexjes, fris en vrolijk. Ik kijk ook uit naar de volgende bijeenkomst. groeten van liesbeth

Nienke zei

Laat de kleuren hun werk maar doen om jou door de dagen te loodsen naar rustiger vaarwater. Het is allebei prachtig!

christina zei

je bent in ieder geval wel druk bezig.

Wat een aparte ervaring om met de jaarwisseling te gaan kamperen. Leuk

Suus zei

Mooie hexjes met prachtige kleuren. Goed van je om toch lekker je ding te doen.